Kampagnehus køkken-alrum og stue - JJHansen

NY KAMPAGNE

Byg nyt typehus til kampagnepris

SE KAMPAGNE HER

Få opfyldt boligdrømmen – byg nyt hus, individuelt arkitekttegnet

JJHANSEN tilbyder at guide dig trygt igennem hele byggeprocessen fra de første skitser til det nøglefærdige resultat. Vore dygtige arkitekt og erfarne håndværkere har allerede hjulpet mange forskellige familier i nyt hus, vores kunder er vores bedste ambassadører.

Se nogle af de huse vi har bygget >>

En tryg byggeprocess

Når du vælger JJHANSEN som din byggepartner, starter processen med et uforpligtende møde imellem dig og vores erfarne arkitekt og byggerådgiver. Her vil du allerede tidligt i processen kunne få afstemt dine forventninger og muligheder, og du kan allerede nu få et økonomisk overblik og en realistisk tidsramme for projektet.

Læs mere om byggeprocessen >>

Kontakt os allerede idag

Hos JJHANSEN ved vi at du højest sandsynligt ikke har bygget hus før, derfor kan du forvente at vi gerne står som tovholder på projektet og samler alle løse ender gennem hele processen. Vi tilbyder at sørge for alt lige fra tilladelser fra kommune, til koordinering af alle håndværkere, byggemøder, håndværkerrengøring, gennemgang af fejl og mangler og aflevering af det færdige hus. Vi tilbyder også medbyg, hvor det er helt op til dig hvor meget du selv vil stå for af projektet.

Byg nyt hus i Århus, Vejle, Kolding og omegn

Byg nyt, arkitekttegnet hus i samarbejde med JJHansen – vi bygger i Vejen, Århus, Vejle, Kolding, Fredericia, Odense og området der imellem.

Kontakt os idag for et uforpligtende møde om netop din drømmebolig >>

PRISBEREGNER

Det har aldrig før været så nemt og overskueligt at få prisen på dit nye individuelt arkitekttegnede hus
Regn prisen på mit drømmehus nu! >>