OM JJ HANSEN | HUSE A/S

  • Egen Arkitekt
  • Faste samarbejdspartnere
  • Pålideligt byggefirma – 45 års erfaring
  • Frit materialevalg

Hos JJ HANSEN HUSE har vi samlet de bedste kompetencer, og den brede erfaring fra arkitekttegnet boligbyggeri gennem 45 år.

Med egen arkitekt og faste pålidelige samarbejdspartnere, kan vi møde dine boligdrømme med, kreativt medspil, mange års erfaring og stort engagement. Det betyder at du kun behøves at gå et sted hen, for at få bygget din unikke drømmebolig.

Vi omsætter dine tankestreger til virkelighedstro 3D-tegninger, så du kan få en rigtig god fornemmelse af dit nye hus, inden første spadestik bliver taget.

Sideløbende med at forslaget til dit nye hus tager form, beregnes prisen, således at processen holdes på et økonomisk niveau der passer til dig. Igennem hele byggeprocessen har du kontakt med vores erfarne fagfolk, der informere og vejleder dig. Se oversigt over byggeprocessen

Kort sagt, vi er et erfarent byggefirma, der kan hjælpe dig sikkert igennem hele byggeprocessen af dit nye hus – fra første streg og indtil huset er klar til indflytning!

Vi bygger i området, der dækker Vejle, Kolding, Fredericia, Vejen, Århus og Odense. Kontakt os for et uforpligtende møde om dit nye drømmehus.

Online katalog

Læs mere om JJ HANSEN HUSE og lad dig inspirere i vores nye online katalog
Se vores nye katalog her

PRISBEREGNER

Det har aldrig før været så nemt og overskueligt at få prisen på dit nye individuelt arkitekttegnede hus
Regn prisen på mit drømmehus nu! >>

Arkitekttegnede huse – Galleri

Et udpluk af nogle af de byggerier JJ HANSEN HUSE har stået for, enten som fag- eller totalentreprenør.

%0