OM JJ HANSEN | HUSE A/S

  • Egen Arkitekt
  • Faste samarbejdspartnere
  • Pålideligt byggefirma – 45 års erfaring
  • Frit materialevalg

Hos JJ HANSEN HUSE har vi samlet de bedste kompetencer, og den brede erfaring fra arkitekttegnet boligbyggeri gennem 45 år.

Med egen arkitekt og faste pålidelige samarbejdspartnere, kan vi møde dine boligdrømme med, kreativt medspil, mange års erfaring og stort engagement. Det betyder at du kun behøves at gå et sted hen, for at få bygget din unikke drømmebolig.

Vi omsætter dine tankestreger til virkelighedstro 3D-tegninger, så du kan få en rigtig god fornemmelse af dit nye hus, inden første spadestik bliver taget.

Sideløbende med at forslaget til dit nye hus tager form, beregnes prisen, således at processen holdes på et økonomisk niveau der passer til dig. Igennem hele byggeprocessen har du kontakt med vores erfarne fagfolk, der informere og vejleder dig. Se oversigt over byggeprocessen

Kort sagt, vi er et erfarent byggefirma, der kan hjælpe dig sikkert igennem hele byggeprocessen af dit nye hus – fra første streg og indtil huset er klar til indflytning!

Vi bygger i området, der dækker Vejle, Kolding, Fredericia, Vejen, Århus og Odense. Kontakt os for et uforpligtende møde om dit nye drømmehus.

PRISBEREGNER

Det har aldrig før været så nemt og overskueligt at få prisen på dit nye individuelt arkitekttegnede hus
Regn prisen på mit drømmehus nu! >>

Online katalog

Læs mere om JJ HANSEN HUSE og lad dig inspirere i vores nye online katalog
Se vores nye katalog her

Arkitekttegnede huse – Galleri

Et udpluk af nogle af de byggerier JJ HANSEN HUSE har stået for, enten som fag- eller totalentreprenør.

Byg nyt hus med os

JJ HANSEN HUSE bygger med 45 års erfaring. Vi tilbyder alt fra individuelt tilpassede typehuse til unikke arkitekttegnede huse. Vi leverer også erhvervs byggerier, mindre og større boligprojekter.

Prisen

Vi mener at prisen på et nyt hus skal være tilgængelig og gennemskuelig, derfor har vi udviklet prisberegneren, her kan du udregne prisen på dit nye arkitekttegnede hus. Kontakt os for en uforpligtende byggesnak via telefon, mail eller vores kontaktformular.

Gratis byggerådgivning

Hos os er gode råd ikke dyre, vi tilbyder gratis byggerådgivning hos vore dygtige arkitekt. Når du vælger at bygge nyt hus med os bliver du guidet trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen fra de første tegninger til det færdige drømmehus.

Velkommen Hjem!