Typehuse – Lave priser – Høj kvalitet

JJ HANSEN har eksisteret som byggefirma siden 1969, dette betyder at vi ved hvad vi har med at gøre når det omhandler byggeri. Vi har stor erfaring som typehusfirma og god planlægning gør at alle byggeriets faser er nøje gennemtænkt. Vi har forhandlet os frem til nogen fordelagtige samarbejdsaftaler og at vi omgiver os med dygtige medarbejdere, der er pålidelige og leverer et godt stykke arbejde hver gang til aftalt tid. Vi betragter os selv som værende blandt de bedste typehusfirmaer.

Alt dette sikre dig at vores typehuse priser kan holdes nede i et fornuftigt niveau uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af håndværket og byggematerialerne.

Længehuse – Priser fra kun: 1.564.000,-

Længehusets styrke er den langstrakte facade hvor køkken-/alrum og stue orienteres mod haven så de ind- og udvendige miljøer kan smelte sammen samt give plads til enhver families aktiviteter.

Se priser og plantegninger på vores Længehus kampagne >>

Vinkelhuse – Priser fra kun: 1.679.000,-

Vinkelhusets styrke er den afskærmning som vinklen giver, der på en og samme tid, skaber læ mod vind og indkig, samt skaber et hyggeligt hjørne hvor solens stråler kan indfanges og nydes når familiens aktiviteter udspilles.

Se priser og plantegninger på vores Vinkelhus kampagne >>

Typehus 186 M2

Gårdhavehuse

Gårdhavehusets styrke er det særlige intime uderum der opstår mellem de to parallelle bygningskroppe, der ligger i forlængelse af køkken-/alrummet, og skaber læ mod vind så vel som indkig når familiens aktiviteter udspilles.

Se plantegninger på JJ HANSEN Gårdhavehus >>

Byg nyt hus med os

JJ HANSEN HUSE bygger med mere end 50 års erfaring. Vi tilbyder alt fra individuelt tilpassede typehuse til unikke arkitekttegnede huse.

Vi leverer også erhvervs byggerier, mindre og større boligprojekter samt rækkehuse.

Prisen

Vi mener, at prisen på et nyt hus skal være tilgængelig og gennemskuelig, derfor har vi udviklet prisberegneren.

Her kan du udregne prisen på dit nye arkitekttegnede hus. Kontakt os for en uforpligtende byggesnak via telefon, mail eller vores kontaktformular.

Byggerådgivning

Hos os er gode råd ikke dyre, vi tilbyder gratis byggerådgivning hos vores dygtige arkitekt. Når du vælger at bygge nyt hus med os, bliver du guidet trygt og sikkert gennem hele byggeprocessen fra de første tegninger til det færdige drømmehus.

Velkommen hjem!